Alle dage kl. 08-20​

Mobilfrisør​

Til privat og erhverv​

Jeg kører primært ud i Storkøbenhavn og er fleksibel

omkring tider og dage. Ring for mere information:​

53 64 00 02​

Frisør i dit hjem - Hvordan?​

Hjemmefrisør gør det nemt for dig​

Måske er du ikke klar over det, men det er faktisk muligt at få en hjemmefrisør, der kommer til dit hjem og klipper dig, sætter dit hår, ordner dine negle, eller hvad du lige har brug for. En mobilfrisør er hvad, du finder her hos Hair By Williamson. Jeg kommer nemlig med glæde ud til kunder i og omkring Herlev, Søborg og Rødovre og hjælper dig med det, som du har brug for.

Med en hjemmefrisør skal du ikke tænke på at komme ud til en frisørsalon. Dette er altså ideelt til kunder, som enten har en travl hverdag med børn, er gangbesværlige, eller som blot finder det nemmere at få ordnet håret derhjemme.

Hvordan fungerer en hjemmefrisør?

Benytter du dig af en hjemmefrisør, kræver det ikke særlig meget af dig. Du skal blot have en stol, som du kan sidde på, og have adgang til vask. Har du mulighed for det, må du gerne vaske dit hår, inden jeg kommer, men ellers kan jeg naturligvis også hjælpe med det. 

Alle andre nødvendige remedier medbringer jeg, såsom kappe og håndklæder. Vi finder i fællesskab ud af, hvor i dit hjem behandlingen skal finde sted. Jeg foreslår dog et sted, hvor der ikke er gulvtæpper, da det gør det lettere i forhold til rengøring.

Kontakt mig for at aftale en tid

Lyder en hjemmefrisør som noget for dig, kan du ringe til mig med det samme. Jeg er altid klar til at modtage nye kunder og kan hjælpe med mange forskellige ting indenfor branchen. Jeg leverer altid et resultat af høj kvalitet, men til en skarp pris.

Du kan ringe på telefon 53 64 00 02 eller skrive til mail@hairbywilliamson.dk. Du er også velkommen til at skrive til mig via min Facebookside – ”Hair By Williamson – Mobilfrisør” – og så finder vi en tid sammen. 

Find mig på facebook​

Tlf.: 53 64 00 02 (alle dage mellem 08-20)

E-mail: mail@hairbywilliamson.dk

Messenger på Facebook