Alle dage kl. 08-20​

Mobilfrisør​

Til privat og erhverv​

Jeg kører primært ud i Storkøbenhavn og er fleksibel

omkring tider og dage. Ring for mere information:​

53 64 00 02​

Om Rebecca​

​Hej. Mit navn er Rebecca Cheri Williamson og jeg er 32 år gammel. Jeg har den 4 årige frisøruddannelse fra CPH West i København.

Jeg har altid gået meget op i detaljer og det at gøre mit bedste. Jeg har altid sagt, med et smil på læben, at mine primære mål som frisør, i forhold til damearbejde, er at en pige/kvinde ikke må forlade min stol og sige: “Jeg bad om at få klippet 5 cm af og frisøren tog 10 cm”. Det sker ikke hos mig. En anden vigtig ting er striber! Jeg personligt fortrækker det naturlige look, men jeg gør selvfølgelig som kunden ønsker. Det der er vigtigst for mig, er at kunden, ikke forlader min stol og føler at hun har en udvoksning på 4 uger. STRIBER SKAL HELT TIL BUNDEN Jeg kan virkelig godt lide at klippe og især en lækker dameklip, der fremhæver alt det bedste hos kunden. Der udover elsker jeg bare at gøre kunden glad og tilfreds, der er ikke noget bedre end lækkert hår.

Mænd skal ikke glemmes og godt håndarbejde i en herrefrisure kan bestemt ses. En herreklip tager ikke kun 20 min. med fx en maskine, det skal gøres ordentligt og med omhu.

​Jeg klipper også gerne børn, jeg har selv en lille pige på 5 år, det kan være en udfordring.

Jeg tror helt bestemt at det er en nemmere opgave at løse i de vante rammer, nemlig hjemme hos dem selv. 

Her vil de være mere trygge og der vil være mere ro omkring dem, frem for i en salon.

Jeg glæder mig rigtig meget til at møde jer derude.

Find mig på facebook​

Tlf.: 53 64 00 02 (alle dage mellem 08-20)

E-mail: mail@hairbywilliamson.dk

Messenger på Facebook